FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Библиотеката в Монтана с жест към семействата с две и повече деца

Библиотеката в Монтана с жест към семействата с две и повече деца

По повод началото на новата учебна година РБ „Гео Милев“ – гр. Монтана
е подготвила подарък за семействата с две и повече деца.

От днес, до края на месец септември, всеки читател на „Детски отдел“ може да доведе в библиотеката своите братя и сестри, до 14 годишна възраст, и те ще получат безплатна читателска карта за една година.

Когато за едно дете от семейството е платена такса за читателска карта, останалите деца, до 14 годишна възраст, получават право без такса да ползват библиотечните услуги.

Регистрацията ще се извършва в „Детски отдел“. Децата и юношите от 6 до 14 г. се записват с ученическа карта и документ за самоличност на родител или настойник.

Записването на децата до 6 години ще се извършва в присъствието на родител или настойник, който трябва да представи лична карта/паспорт.

РБ „Гео Милев“ прави този жест, оценявайки огромната ролята на семейството като фактор за насърчаване и развитие на ранното детско четене.

Реклама

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!