FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Бивш служител на финасовото министерство: Божков всеки месец носеше по един пакет на Горанов лично в Министерството на финасите.

Бивш служител на финансово министерство пожелал да остане анонимен се свърза с нас, за да ни разкаже подробности около срещите на Владислав Горанов и Васил Божков. Публикуваме разказа му, без да спестяваме никакви подробности:

” Васил Божков не излъга, че всеки месец лично се срещаше с министъра на финансите, той идваше и носеше пакет, минаваше през централният вход и на записите на камерите това на 100% трябва да го има, ако се пазят естествено. Божков идваше с пакет, не с чанта, не с плик или куфар, а с пакет какво имаше вътре няма как да зная, но знам, че след като се забавеше в кабинета на Горанов около половин час излизаше без пакета.

Това се случваше всеки месец, като по часовник в определена дата. Може да си е плащал рекета не знам, но знам, че Васил Божков влизаше през централният вход и изобщо не се криеше, а Горанов сияеше от радост като го видеше.

Искам също така да споделя, че отношенията им не свършваха до тук и ако Горанов, който както знаем е на този пост, само защото Борисов го държи там, за да му върши черната и мръсна работа е мъжкар да си признае какво и как са правили в определени вечери с Божков на вторият етаж на финансово министерство и вкарвани ли са там дори момичета, които продават телата си, проститутки от най – елитните и кой точно е плащал за тях.

Има и още, но съм сигурен, че господин Божков ще продължи темата, за другото, защото на 100% съм сигурен, че за Горанов специално Божков има много материал, както снимков така и видео, а на тези материали, министъра на финансите изобщо не е картинка за гледане.”

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!