FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Драматичния театър „Драгомир Асенов“ в Монтана

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Драматичния театър „Драгомир Асенов“ в Монтана.

Кандидатът им за кмет на Монтана Златко Живков бе представен в препълнената зала на драматичния театър.

От трибуната Живков заяви, че от 2014 година насам общинската управа е привлякла в Монтана 121 милиона лева инвестиции, което е най-много в сравнение с други областни градове с големината на Монтана. Който не вярва – може да се разходи и да види новите паркове, спортни игрища и зали, обновените училища и детски градини и т.н. Община Монтана е подменила 80 на сто от тръбите на водопровода в града и по този показател изпреварва София и много други областни градове, констатира Живков. В момента в община Монтана са пет от стоте най-силни фирми в България и 17 от 23 най-добри в северозападна България, съобщи Златко Живков, който управлява Монтана от 1999 година насам.

Златко Живков представи кандидатите за кметове в селата на общината и за общински съветници в Монтана от местна коалиция СДС, ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС и заяви, че това са достойни и доказали се в своите области хора. В листата са включени предимно хора на възраст от 30 до 60 години и тя съчетава отлично опит и младост, обяви Живков. Той призова да се гласува с номер 68 и още на първия тур на 27 октомври изборите в община Монтана да приключат.

Златко Живков и местната коалиция в Монтана получиха подкрепа от депутата в европейския парламент Ева Майдел, която направи видеообръщение към хората в залата. Подкрепата на партия ГЕРБ за Златко Живков и местната коалиция от трибуната изрази и депутатът от ГЕРБ от региона Дилян Димитров. Лидерът на СДС Румен Христов лично дойде да стисне ръката на Златко Живков и да подкрепи кандидатурата му за шести пореден мандат. Подкрепа за Живков изразиха коалиционните партньори и много граждански сдружения и малки партии.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!