FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Горанов ще напусне поста си, ако застраши рейтинга на Борисов


Ако министерството на финансите не е знаело как се облагат хазартните игри – това е голям пропуск, голяма черна точка за тях, че не се грижат за приходите в бюджета. Това коментира общинският съветник от “Демократична България” Владислав Панев в предаването “Денят с Веселин Дремджиев” по повод реакцията на финансовия министър, че по-ниското облагане в продължение на пет години е било грешка на служителите на комисията по хазарта.

Излишно е Горанов да се прави, че не знае. Защото иначе излиза, че е некомпетентен. А другото обяснение е, че е действал заедно с клиентелата с цел облагодетелстване на определени хора за сметка на държавния бюджет. Ако едното от двете е вярно – е за оставка, каза Панев, който е и инвестиционен консулнтант.

Неговата прогноза обаче е, че Горанов ще напусне поста си само, ако застраши рейтинга на Борисов. Той попита реторично: “Имало ли е случай, в който финансов министър да е подал оставка и правителството да не е паднало” и припомни и как Симеон Дянков подаде оставка и още преди тя да бъде приета, същото направи и Борисов за целия кабинет (2013г.)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!