FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ЗАПАЛИ СЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕЧКА В ДЕТСКА ЯСЛА

pojarni_koli2

В сряда около 8.30 ч.  е получен сигнал за задимяване в детска ясла №3 „Маргаритка“в Монтана, от  запалила се конверторна печка. Децата са изведени от стаята. При произшествието няма пострадали.  Изгоряла е  печката и са опушени 10 кв.м. стени. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение, съобщават от полицията.
В 09,30  ч.  в сряда два екипа на УПБЗН Вършец и РСПБЗН Берковица илизат на сигнал за пожар в къща в кв. „Заножене“ във Вършец. Огънят  е унищожил  60 кв.м. покрив. Спасена е къщата. Предполагаемата причина  е техническа неизправност.
В17,10 ч. екип на УПБЗН Вълчедръм и РСПБЗН Лом излизат на сигнал за горяща необитаема къща в с. Дългоделци. До пристигане на екипите огънят е  унищожил  80 кв.м. от  покрива  Спасена е сградата като цяло. Предполагаемата причината за пожара се установява.

В 19,15 ч. двата екипа са пренасочени на пожар в друга къща в  село Дългоделци –  на изхода за с. Якимово,  При пожара са унищожени част от покрив – 5 кв.м. и са опушени 30 кв.м. стени. Изгорели са бяла и черна техника, мебели и домашно имущество. Спасена е къщата. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!