FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ЗАРАДИ СУШАТА ВОДЕН РЕЖИМ В ЧЕТИРИ СЕЛА ОТ ОБЩИНАТА

1-1

Със заповед на кмета на община  Монтана от 3 септември се въвежда режим на водата в с. Горна Вереница. Питейна вода в селото ще бъде пускана от 8 до 10 часа всеки ден до нормализиране на  водоподаването.

На режим в община Монтана е и съседното село Долна Вереница. Абонатите във високата част на селоДолна Вереница ще имат вода  на нечетните дати от месеца от 8 до 10 ч. За ниската част от с. Долна Вереница вода ще се подава в същите часове  от 8 до 10 ч. на четните дати.

От седмица на воден режим са и хората в селата Липен и Стубел. За Стубел питейна вода имат  на четните дати от месеца в часовете от 6ч. до 10 ч. и от 18ч. до 21 ч. Същият е графикът за водоподаване и за с. Липен, но там вода се пуска на нечетните дати на месеца.

Кметовете  на селата трябва да уведомят населението за въведените  ограничения. Те са наложени по предложение на фирма „В и К” до кмета на Монтана, причината е засушаването и намалялото количество  в местните  водоизточници.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!