FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ЗАЩО ПАЦИЕНТИ ОТ ЛОМ СЕ РАЗХОЖДАТ В СТРАНАТА?

1-0

Все още никой от отговорните за реда по време на извънредното положение не е дал  отговор на въпроса-: Защо пациенти с корона вирус от Лом се разхождат в страната?

И ако при първия случай, когато музикантът, веселил родата  от  с. Василовци, отпътува с кола от Лом за София, то днешния случай е още по-необясним. Как личният лекар на 64-годишният мъж не е допуснал, че той има корона вирус, след като човекът повече от две седмици не се чувствал добре и имал характерни симптоми? И болният тръгнал да търси специалист в Монтана, а не в местната болница.

Първият случая проф. Мутафчийски коментира така“ Очаквам прокуратурата да се самосезира,“, а от болницата в Лом, където беше настанен музикантът, казаха, че положителният  тест на болния  пристигнал след като мъжът вече бил в София.С  пълно мълчание посрещат днешния случай лекарите и властите в Лом. Не знаем какви мерки предприема общината, какво мисли общинския щаб. И как ще продължават нататък. Вероятно все така, или …? Кой знае!

По данни на полицията след въвеждането на извънредното положение пасторът излъчвал проповедите си он лайн. Тази сутрин пред кварталния храм имало няколко души, които полицията приканила да се приберат в къщи.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!