FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Злати Живков разпореди нови ограничителни мерки заради извънредното положение

На основание текстове от Закона за местното самоуправление и местната администрация и Закона за здравето кметът на община Монтана Златко Живков издаде две заповеди, в които са формулирани противоепидемични мерки.

Разпорежданията са съобразени с изискванията на обявеното извънредно положение и препоръките на Националния оперативен щаб.

Във всички кметства от общината ще бъдат обявени телефони, на които хората могат да търсят съдействие, съобщи кметът Златко Живков.
За това ще отговарят кметовете и кметските наместници. Номерата ще бъдат публикувани на интернет страницата на община Монтана.
Към момента няма случай на заразен с коронавирус жител на община Монтана.

Кметът благодари на всички ангажирани  ежедневно със социални и административни услуги, на хората от предприятието „Чистота”, както и на полицията.
Градоначалникът припомни също, че общината удължава и срокът за премахване на незаконните гаражи и постройки до 20 април.

ВНИМАНИЕ ! ВАЖНО ЗА ХОРАТА ОТ МОНТАНСКАТА ОБЩИНА

Публикувахте от Ilia Petkov в Понеделник, 23 март 2020 г.

Видео: Илия Петков

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!