FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ИЛИЯ ИЛИЕВ В БИТКАТА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ В МОНТАНА

1-11

Илия Илиев е кандидатът за кмет на община Монтана на БСП. Без никаква конкуренция партийният актив от общината определи собственика на „Полимона” за кандидат кмет в предстоящите избори. Водач на  червената листа ще е председателят на общинската организация на партията и настоящ зам. председател на Общинския съвет Камелия Трифонова.

„Ще участваме с пълна листа от 33 имена, а подреждането на предложените 45 кандидати ще направи Общ съвет на БСП”, уточни за „НМ” К. Трифонова.

Кандидатът за кмет на общината и на 10-те населени места, където ще има пряк избор, както и листата за съветници ще бъдат регистрирани от името на „БСП за България”. „Няма да правим конкретна местна коалиция”, каза още К. Трифонова.

Н партийната конференция в Монтана участва и Вяра Емилома- секретар на националния предизборен щаб на БСП както и народните представители от региона Атанас Костадинов и д-р Илиян Тимчев.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!