FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

КРИЗИСЕН ЩАБ ИМА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ

1-2

Община Вършец прие мерки срещу разпространението на COVID-19.  За  хората в затруднено положение, общината ще организира закупуване и доставка до дома на храни от първа необходимост и лекарства на самотни, трудноподвижни и възрастни хора без близки, които да могат да се грижат за тях.
Заявки ще се приемат на  телефон 0879220354.
Доставки ще се изпълняват в рамките на деня или на следващия ден от понеделник до петък.
„Домашен социален патронаж”продължава да работи и Община Вършец има достатъчен ресурс от хранителни продукти, за да не се прекъсва дейността.
Необходимо е да се спазват всички ограничения за струпване на хора на едно място и при ползване на минералните извори във Вършец и Спанчевци. Те ще работят само в светлата част на деня. Всеки жител на община Вършец може да подава сигнали и важна информация до оперативните дежурни служители на тел. 09527/30-82 . Всички постъпилите сигнали ще се описват в нарочна книга, като се записва дата, час подател на сигнала и точно описание на информацията, която предоставя.

Оперативния кризисен щаб при Община Вършец редовно ще  информира за всички нови мерки и нова информация свързана с разпространение на коронавируса COVID-19

Моля, не се поддавайте на паниката с презапасяване с храни. Навсякъде е важно е да се спазва изискването за препоръчна дистанция от 2 метра пред магазините.

Останете в къщи, пазете се и спасете живот!

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!