FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ЛАТИНКА СИМОВА Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ВЪРШЕЦ ОТ БСП

1-1

Общинската организация на БСП във Вършец официално обяви Латинка Симова за свой кандидат за кмет на общината. „Вършец е моят град Моят град има нужда от промяна, промяна отвътре, изпълнена с мисъл за хората, заяви след номинацията си Латинка Симова.

Тя е дългогодишен юрист, магистър по право и история.   Работила е като помощник-директор в СОУ „Иван Вазов“  – Вършец, Директор на дирекция „Административно обслужване и стопанско управление“ в община Вършец,  Директор на дирекция „Административно-правни дейности“ в община Враца.  В момента е изпълнителен директор на Сдружение „ Местна инициатива група –Берковица и Годеч”.

 „Има времена, в които може да се върви само напред. Моят град има нужда от промяна, промяна отвътре, изпълнена с мисъл за хората. Аз съм добрия кандидат, аз ще върна Вършец на неговото достойно място. Вършец ще стане град, в който хората ще отглеждат своите деца. Вършец е моят град!“ , обяви Л. симова.

Тя ще води и  листата на БСП за съветници. Сред другите имена в кандидат- съветническата листа са Атанас Маджарски, председател на местната структура на БСП , Георги Ангелов, Георги Зоринов.

 

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!