FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

На съд за нанесен побой на жена след катастрофа в Монтана

%NorthWest News -Новините от Северозапад%
%На съд за нанесен побой на жена след катастрофа в Монтана%

На-съд-за-нанесен-побой-на-жена-след-катастрофа-в-Монтана

Районна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Е.В. за извършено от него престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. чл. 130, ал. 2 от НК.

Сутринта на 18.05.2017 г. обвиняемият  управлявал лекия си автомобил „Мазда“ в  Монтана. Около 09:30 ч. той се движел в района на прелеза, на т. нар. „Черен мост“. Водачът подал светлинен сигнал и се престроил, за да завие надясно по бул. „Христо Ботев“, по посока на Автогарата.

В този момент колата на обвиняемия била закачена от „Сеат“, управляна от О.Т. След възникналото ПТП жената продължила да шофира по бул. „Хаджи Димитър“. След нея потеглил и обвиняемия.
Жената решила да отбие и да спре своя автомобил в близост до мястото на сблъсъка – до Общинския пазар, след което излязла от него. Обвиняемият също спрял и я приближил. Между двамата възникнал спор относно причината за случилото се.

Е.В. се ядосал и ударил жената с ръка в областта на лицето. След това я хванал за косата и продължил побоя. Пострадалата започнала да вика за помощ. Обвиняемият й нанесъл удар с коляно в областта на носа.

Свидетели на случващото се станали работещи наоколо хора, които подали сигнал на телефон 112. Лицето на жената било окървавено, от устната й потекла кръв. Един от присъстващите на място успял да спре агресивния мъж.

Жената постъпила в хирургично отделение при МБАЛ гр. Монтана. От изготвената в хода на досъдебното производство съдебно-медицинска експертиза е видно, че пострадалата получила кръвонасядане на горен ляв клепач. Уврежданията причинили на жената болка и страдание.

Разпитан по досъдебното производство, Е.В. се признава за виновен и изразява съжаление за случилото се. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

 

Тази статия %На съд за нанесен побой на жена след катастрофа в Монтана% е копирана от %NorthWest News -Новините от Северозапад%.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!