FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

НОВ ЗАМ. ДИРЕКТОР НА ПОЛИЦИЯТА В МОНТАНА

1-1

Комисар Димитър Мишонов е новият зам. директор на ОДМВР Монтана и началник на отдел „Криминална полиция”, съобщиха от пресслужбата на ОД на МВР. Назначен е със заповед на министъра на вътрешните работи от сряда. Той сменя на поста ст. инспектор Цветомил Христов, който вече е  началник група „Криминална полиция” в РУ Берковица.

Комисар Д. Мишонов е роден  на 16.12.1980 г. във. Враца Завършил е  Академията на МВР, бакалавър по специалността „Противодействие на  престъпността и опазване на обществения ред”. Постъпва в системата на МВР през 2003 г. в РУ Враца. До 2012 г. е разузнавач в криминална полиция на РУ Враца, след което 4 години оперативен работник в сектор „БОП“-Враца и експерт в ТДНС-Враца. През 2016 г. е назначен за н-к група „Криминална полиция” в РУ Вършец и впд началник на Районното управление, като през 2017 г. става титуляр.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!