FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ПАЛЯТ ЕКОТОАЛЕТНИ, ОБЩИНАТА СЛАГА ОЩЕ ВИДЕОКАМЕРИ

IMG_20170530_165823

Заради посегателства  от недобросъвестни граждани върху лампи, пейки и дори екоптоалетни в парковете на Монтана, кметът Златко Живков призова гражданите да подават сигнали, ако станат свидетели на вандалски действия. В тази връзка той  подчерта, че общината ще увеличи броя на камерите за видонаблюдение в централната градска част и парк „Монтанензиум”.  Шест са повредените кабини досега, полицията издирва хората, които са ги подпалили. По случаите се води разследване. Ще има глоби за  пакостниците, ако разследването установи умисъл може да има и по-тежки наказания.

В изпълнение на строителната програма на общината продължава и чистенето в  кварталите „Изгрев” и „Пъстрина”. „Не е нужно да отглеждаме домати пред входа на блока”, отбеляза кметът. И уточни, че засега импровизираните градини ще бъдат запазени, но само докато хората си приберат реколтата. След това всичко ще бъде почистено.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!