FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

РАЗДАДОХА ПРЪСКАЧКИ НА КМЕТОВЕТЕ В ГЕОРГИ ДАМЯНОВО

IMG_20191106_161224

Общинска администрация в Георги Дамяново  осигури дезинфектанти и средства за лична хигиена за работещите в общината, домашния социален патронаж и кметствата, на които са осигурени и пръскачки за дезинфекция.
За възрастните хора, с цел ограничаване излизане от домовете им и контактуването с други хора, ако имат нужда от помощ, могат да се обръщат за съдействие към кметовете на Кметства и кметски наместници по места.
За лица, които са поставени под карантина и не спазват забраната за излизане от дома си, да се подадат сигнал към РЗИ – Монтана, дежурния в Общината или на Национален телефон за спешни повиквания 112.
Болните с грипоподобни симптоми да се въздържат да излизот домовете си и да се консултират по телефона с личния лекар.
Препоръчва се на гражданите и обектите, да използват хлорсъдържащи препарати за дезинфекция на помещения и препарати на спиртна основа за лична хигиена, с цел предпазване и разпространение на вируса.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!