FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Спипаха при акция 3 автомобила без регистрация

Вчера в 12,30 ч. на ул. „България“ в гр. Вълчедръм служители на Участък Вълчедръм спират за проверка лек автомобил „Деу Тико“, без поставени регистрационни табели, управляван от 22-годишен водач от с. Якимово.

При извършената проверка е установено, че водачът е неправоспособен, а автомобилът е собственост на 44-годишна ломска жителка. На водача са съставени 2 акта по ЗДвП. Местопроизшествието е посетено, извършен е оглед и е образувано бързо производство по чл.345, ал.2 от НК.

На същия ден  около 17,00 ч. е проведена специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, при която служители на ЗЖУ Монтана и Участък Медковец са извършили контрол по безопасност на движението в с. Расово. По време на операцията е извършена проверка на ул.“Н.Й. Вапцаров“ на лек автомобил „Ягуар Х Тайп“ със софийска регистрация, управляван от 28-годишен местен жител.

При проверката е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП. Местопроизшествието е посетено, извършен е оглед и е образувано бързо производство по чл. 345, ал. 2 от НК. На водача е съставен акт по ЗДвП. Работа по случая продължава РУ Лом.

По-късно през деня, около 18,55 ч. служители на „Пътен контрол“ при РУ Лом са спрели за проверка на ул. „Белоградчишко шосе” в гр. Лом лек автомобил „Даймлер Крайслер“ без табели с регистрационен номер, управляван от 50-годишен жител на село Крива бара. При проверката е установено, че автомобилът не е регистрирано по надлежния ред. Извършен е оглед и е образувано бързо производство по чл. 345, ал. 2 от НК. На водача са съставени 2 акта по ЗДвП. Работа по изясняване на случая продължава РУ Лом.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!