FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Цветелина Янева хвърли Делян Пеевски в емоционален срив

Цветелина Янева съсипа Делян Пеевски! Всеки мъж би изпаднал в депресия при тези думи!

Твърде красива за Делян Пеевски – това го казват навсякъде, където Цветелина Янева се появи с медийния бос. Това обаче е и самата истина. От години тази любов е определяна като нелепа, тъй като разликата във визията на двамата е покъртително голяма. Затова всички определяха заможното и влиятелно положение на Пеевски за главната причина Цвети да бъде с него. Може би е било така, но и това вече не е достатъчно, защото фолк дивата се опомни и сьсипа половинката си с жестоки думи.

„Не ме привличаш изобщо вече. Съжалявам, знам, че преживяхме много, но искам да изпитвам удоволствия нощем, които на този етап не получавам. Моля те, отслабни, защото в противен случай всичко ще свърши.“ – сразила Цветелина Янева своя любим.

Разбира се, всеки мъж би се почувствал безкрайно унизен, ако жена му каже подобни думи. Тук обаче явно не става въпрос само за тегло и визия, а за уменията на Делян Пеевски в леглото. Цвети често се оплаквала на приятелки, че поради всичките му килограми, двамата се ограничавали откъм пози, което пък води до еднообразие и съответно нещата стават твърде скучни.

Дали Цветелина Янева ще посмее да напусне Пеевски?! Едва ли. Думите й обаче са наранили сериозно Делян и дори той може пръв да предприеме крачката към раздяла. Той обожава певицата, но в момента бил в емоционален срив, защото не е очаквал да чуе най-лошите неща за себе си точно от най-любимия си човек.

Странното тук е, че Делян Пеевски беше с доста наднорменно тегло още при запознанството си с Цветелина Янева, но това не спря изпълнителката на „Пайнер“ да се обвърже с него. Слуховете обаче твърдят, че напоследък политикът е качил още килограми, което вече е преляло чашата на търпението на Цвети.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!