FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ШЕСТ ДНИ ЗАСИЛЕНИ ПРОВЕРКИ НА АВТОБУСИ И КАМИОНИ

00-1

Пътни полицаи, криминалисти и служители на РД”автомобилна администрация” ще проверяват до неделя товарни автомобили и автобуси, съобщават от полицията.

Освен за  валидна  застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите, платена винетна такса за ползване за определен срок на пътищата от републиканската пътна мрежа, шофьорите и пътниците ще бъдат проверявани за  неплатени глоби и невръчени електронни фишове. Служителите на криминална и икономическа полиция ще следят за нелегални емигранти и трафик на хора, притежание и пренос на наркотични вещества, транспортиране и притежание на незаконни огнестрелни оръжия, транспортиране на крадени стоки, превоз на стоки различни от описаните  в документите за товара, обявени за издирване лица и други криминални престъпления.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!