FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Голямо Балканско състезание по жиу житцу в Монтана този ноември

%NorthWest News -Новините от Северозапад%
%Голямо Балканско състезание по жиу житцу в Монтана този ноември%

Един от най-големите турнири по бразилско жиу житцу „BJJ Cup Montana Open“ чества петото си издание.

Организаторите на турнира, който се превърна в традиция, се провежда всяка есен и събира всички елитни клубове и състезатели по жиу житцу от България и региона, са решили този път да увеличат мащаба на събитието. Николай Цоков и неговия клуб „Бойни спортове – Монтана“ вдигат летвата и по случай юбилея и правят Балканско отворено състезание на 2-ри ноември  в спортна зала „Огоста“ гр. Монтана.

Състезанието ще се проведе по правилник на световната федерация IBJJF, като в него ще вземат участие състезатели от всички възрастови групи, както следва:

  • Деца родени не по – късно от 2015г. или от 4 годишна възраст до 15г. включително, като ще бъдат разделени във възрастови групи:
    • 4 г. – 5г.
    • 6 г. – 7 г.
    • 8 г.– 9 г.
    • 10 г. – 11 г.
    • 12 г. – 13 г.
    • 14 г. – 15 г.

Категориите ще са по правилника на IBJJF. Ако няма достатъчно състезатели в дадени категории ще бъдат уточнени и обединени такива, след консултация със съответните треньори на клубовете. Децата НЯМА да бъдат разделяни по пояси.

  • Юноши от 2002г до 2003г (в една възрастова група) – по категории определени от IBJJF. Без да бъдат разделяни по пояси !
  • Мъже и жени от 1999г до 2001г. при тях изцяло важи правилника на IBJJF !
  • Възрастова група “master”- за родени преди 1999г. Категориите и дивизиите по пояси, ще бъдат определени след подаване на заявките !

Заявките ще се приемат на mail: bjj.montana@abv.bg  до 29.10.2019г. включително.

Всички регистрирани атлети трябва да са в 9:30 сутринта на място на събитието, за потвърждение на регистрацията. Таксата за участие на юноши, мъже и жени е 30лв., а за деца до 15 г. е 20 лв.

Повече информация за състезанието, както и детайлна програма, може да видите в събитието в Facebook – Balkan Open BJJ Championship – Montana.

Тази статия %Голямо Балканско състезание по жиу житцу в Монтана този ноември% е копирана от %NorthWest News -Новините от Северозапад%.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!