FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

До 21 градуса ще достигнат температурите днес в региона

До 21 градуса ще достигнат температурите днес в региона

Валежите в петък ще спират, най-късно в крайните източни райони. Облачността в повечето места ще намалее до предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Минималните температури ще са от 8° до 13°, максималните – между 17° и 22°.

Над планините преди обяд ще бъде облачно и мъгливо с превалявания от дъжд, над 2000 метра – от сняг. След обяд валежите ще спрат и облачността ще се разкъса, над масивите от Западна България до предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части – временно силен, вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 – около 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно и дъждовно. След обяд валежите ще отслабват и до вечерта ще спрат. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 20° и 23°. Температурата на морската вода е около 23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 20.09.2019 слънцето ще изгрее в 07:11 часа и ще залезе в 19:28 часа. Продължителност на деня 12:17 часа.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.

Реклама

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!