FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ИЗЛОЖЕНИЕ „ С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” В МОНТАНА

foto

От 9 март в Драматичния театър – Монтана стартира традиционното пролетно изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО. За шест дни щандове на изложението ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти варират като цена от 20 до 35 лева, по-високия клас в зависимост от дизайна и материала са до 50 лева, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Със сигурност всеки ще намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

Не чакайте края на седмицата, изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от понеделник до събота във фоайето на Драматичния театър с работно време от 10 до 19 часа. Посетете! Изберете българските производители!

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!