FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Втори човек загинал при пътно произшествие в Лом за три дни

В община Лом се е случил втори смъртен случай при катастрофа за последните три дни, съобщиха от МВР в Монтана. Шофьор на 74 години от Лом е ударил с колата си “Ауди Б4” в магазин за авточасти до железопътната гара в Лом и е загинал на място. Пътният инцидент е причинил сериозни материални щети както на колата, така и на магазина. От полицията се съобщава, че е образувано досъдебно производство по случая и съществува предположение, че причината за катастрофата е внезапен инфаркт на шофьора.

На 30 септември мъж на 36 години е загинал близо до село Комощица, след като изпуснал завой, колата му излязла от пътя, ударила се в дърво и се преобърнала няколко пъти.

От МВР в Монтана съобщават, че от началото на годината в региона са станали 527 пътни произшествия, при които са загинали 10 души, а други 213 са ранени. През същия период през миналата година в областта са станали 540 произшествия, при които са загинали 11 души и 187 са били ранени.

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Монтана и региона по всяко време на имейл montanalivetv@gmail.com . За реклама – 0876661606Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!