FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ДПС ПОДРЕДИ ЛИСТА ОТ ИКОНОМИСТИ

20210301_131140

Икономисти са кандидатите за народни представители от ДПС за 12 МИР- Монтана в предстоящите парламентарни избори. За втори път  Движение за права и свободи залага на Димитър Аврамов. В листата са включени представители на почти всички общини. Втора  е Надя Петрова – Лом, Берковица е с две номинации –  Добромир Йоцов и Ванина Стоянова,  Иван Замфиров  от Вършец е пети,  Милети Мечов е от Бойчиновци, Замфир Борисов е представител на Вълчедръм. В листата са  секретарят  на ДПС Теодора Любенова и  Миглена Иванова. Всички кандидати са икономисти. „Северозападът и регион Монтана имат нужда от силна икономика”, обясни подхода при подреждането на листата Д. Аврамов.

Промяна в правилата на Програмата за развитие на селските райони ще позволи и на селата от общини като Монтана, които досега не можеха да кандидатстват, да се състезават за  финансиране на проекти. „Смятам, че управляващите не си свършиха работата, забавиха се  и в следващите две години едва ли ще тръгнат проектите в областта на земеделието”, каза Д. Аврамов. Той декларира, че активно ще работи за нужните  промени и създаване на ясни правила по които  държавния бюджет ще е  съфинансиращ орган по ПРСР. „Трябват ни правила за разпределение на средствата, а не хвърлянето им от прозореца на джипа”, заяви Д. Аврамов.

Той призова участниците в предизборната кампания към толерантност и състезание на идеи. „ Да не забравяме, че след 4 април трябва отново да работим заедно за страната и Сеиверозапада. Защото задачата ни не приключва в деня на вота, а тогава започва”.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!