FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ЕДИН ОТ 10 ИЗБИРАТЕЛИ Е ГЛАСУВАЛ В РЕГИОНА ДО ОБЯД

IMG_20211114_130558

Малко под 13 000 от имащите право на глас 121 000 избиратели в област Монтана са гласували досега. Най-малко – в община Лом около 8 процента и община Монтана под 10 процента.

Повече бюлетини за парламент са пуснати в община Берковица и Медковец. И в двете общини е  издигнат местен  кандидат за народен народен представител. В Георги Дамяново разликата в активността за двата вода е един избирател, който е пуснал бюлетина само за президент,  в Чипровци и Якимово всички стигнали до урните са гласували и в двата избора. В Монтана, Лом, Вършец, Бойчиновци и Вълчедръм – с по няколко бюлетини изборът за държавен глава изпреварва парламентарния.

394 служители от структурните звена на МВР в областта осигуряват охраната на изборните секции и отговарят за реда и спокойствието в областта.
Звената на  „Български документи за самоличност“ работят днес от 8,30 до 19,30 ч. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени лични карти и документ с изтекъл срок ) с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!