FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Монтана ще гласува „въздържал се“ за поскъпването на водата

Представителят на Община Монтана ще гласува с „Въздържал се“ по време на извънредното общо събрание на Асоциацията по В и К за областта по проекта за бизнес план на „В и К ООД – Монтана, който предвижда поскъпване на водата. Това решиха на своето заседание общинските съветници в Монтана, като не се разбра защо общинският представител няма да гласува „Против“ след като съветниците не покрепят поскъпването.

След държавата , която притежава 51 % от дяловете на водното дружество е община Монтана с 27,7 %, пише регионалното издание „Зов нюз“.

„Не бива да ставаме заложници на боричканията, които съпътстват очакваните промени в КЕВР”, заявява кметът Златко Живков, цитиран от изданието.

Живков или председателят на Общински съвет – Монтана инж. Иво Иванов ще представляват общината в общото събрание, насрочено за 30 юли.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!