FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

МЪЖ ЗАГИНА СЛЕД ФАТАЛЕН УДАР ПРИ ИЗПРЕВАРВАНЕ

10

50-годишен  мъж от с. Крива бара е загинал  в катастрофа, станала около 18.30 ч. в четвърътък край с. Долно Церовене. Той пътувал с „Фолксваген Бора”  към  Монтана. На  прав участък, при  изпреварване на специален автомобил МАН, навлизъл в  лентата за насрещно движение и се блъснал в предната лява част на движещия се срещу него влекач „Скания”, управляван от 43-годишен водач от Карнобат. „Фолксвагенът” се  завъртял  на пътя  и се блъснал  странично в предната част на трети ТИР – влекач „Скания”, управляван от 30-годишен жител на Равнец, който се движел към Лом. Лекият автомобил излетял  от шосето, шофьорът починал на място. Все още няма данни да скоростта, с която се е движил лекият автомобил и останалите участници в катастрофата.

Водачите на товарните автомобили са изпробвани за алкохол, като пробите им са отрицателни. Работата по изясняване на случая продължава.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!