FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

НИКОЛАЙ ИВАНОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА БПЛ ЗА МОНТАНА

IMG_20210301_145528 (1)

Най-младата партия от левицата „Българска прогресивна линия”, представи кандидатите си за народни представители за 12 МИР  – Монтана за предстоящите парламентарни избори.

„Тръгваме в тази кампания , за да докажем, че да поемеш ангажимент означава да го изпълниш”, заяви водачът на листата Николай Иванов –  народен представител, два мандата кмет на Криводол, после и на  Враца.

„Готови сме със специални политики за Северозапад , за смяна на порочния модел на управление, за преодоляване на ужасната демографска криза,  за защита  правата на хората на наемния труд, за грижа за  децата и младите семейства, за бизнеса, за достоен живот на хората попаднали в тежка социална ситуация”  , заяви Н. Иванов. И допълни, че приемането на закона за развитие на Северозапада е провалено от БСП и популизма на ръководството на партията. „Това беше куц закон, направен набързо и незащитен достатъчно в Народното събрание” заяви той.

Фокусът на „Българска прогресивна линия” е обикновеният човек, който има право на достоен труд и доходи.

Макар и създадена преди няколко месеца, за дни повече от 200 кандидати са пожелали да влязат в партията.

В листата, водена от Николай Иванов за област Монтана са:

Калина Ценова Кръстева, от град Монтана. Завършила е в ПМПГ „Св. Климент Охридски“ в Монтана, специалност Химия с интензивно изучаване на английски език. Учила е Психология.

Иван Георгиев Ташков, от Берковица, Областен председател на ПП БПЛ-Монтана и член на националния съвет на БПЛ. Бакалавър със специалност Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред. Магистър по Право.

Георги Тодоров Иванов, общински председател на БПЛ-Берковица. Бакалавър по специалността Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред  и магистър със специалност Публична администрация.

Елена Маркова Иванова – председател на клуб на БПЛ в гр. Берковица. Магистър по икономика, завършила е УНСС София.

Калинка Георгиева Костова – председател на клуб на БПЛ в гр. Берковица. Бакалавър по маркетинг и мениджмънт ,магистър по икономика.

Агнеса  Йоткова  Захариева от Берковица. Завършила Езикова гимназия, след това се  дипломира със специалност Зъботехника .  Гражданска квота в листата.

Любен  Цветанов Игнатов -председател на клуб на БПЛ в Берковица. С висше образование – специалност Радио-телевизионна техника.  С кариера в МО и МВР в областта на професионалното си образование.

Иван Петров  Миланов –  член на общинското ръководство на ПП БПЛ Монтана. Управител на фирма

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!