FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ОБЩИНАТА СПИРА ТОПЛОТО ОТ ПОНЕДЕЛНИК

Detska_Iasla_002 (3)

От 20 април ще бъде спряно отоплението на административните и обществени сгради, които са на издръжка на общината, с изключение на детските ясли и градини, съобщи кметът Зл. Живков.

Започва усилено косене и миене на улиците по график преди предстоящите Великденски празници, продължава възстановяването на междублокови пространства, зелени площи и паркинги. „Съобразяваме се с интересите на гражданите”, заяви кметът. Повече от 40 искания за  поставяне или смяна на пейки пред жилищни блокове са постъпили в общината   Половината от тях вече са изпълнени. През почивните дни ще бъде пуснат централния фонтан на площад Жеравица. Двата по-малки –  в градската градина и на площад „Алеко Константинов” вече работят. След изрязването на големите храсти и подмяната на осветлението в Слънчевата градина ще бъдат възстановени веригата от пана, върху които бяха представени фотоси от фестивалите на Монтана.

В парка на храм Свети Дух се изпълняват са ремонтират  фонтана, настилка, осветление и детския кът.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!