FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ОСЪДИХА НА ПРОБАЦИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СИК В БЕРКОВИЦА

mobilni_sekcii_3

Седем  месеца пробация определи за П. П. /67 г./ Районният съд в Берковица.    Мъжът е привлечен към наказателна отговорност за нарушаване на предписание за поставяне под карантина, издадено от Регионална здравна. Доказано е , че в три последователни дни той няколкократно напускал адреса, на който бил задължен да се намира.

В периада  3. – 5 април мъжът се намирал в избирателна секция, разположена в гимназия  в  Берковица. Освен това посетил и Районната избирателна комисия в – Монтана. Според обясненията му, карантина му била наложена по телефона и според него изтичала на 3 април. Документите доказвали, че до 7 април той не трябвало да напуска дома си.

В изпълнение на наложените му пробационни мерки той е задължен през следващите 7 месеца да има  регистрация по настоящ адрес и да се явява на периодични срещи с пробационен служител.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!