FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ПОЛИЦЕЙСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ СТАНА УЧАСТЪК

00-1

От 1 юни  РУП – Вършец  се преобразува  в Участък – Вършец  към РУП – Берковица,съобщават от пресслужбата на ОД на МВР. Промяната е част от реформите в сектор „Сигурност“ и няма да се отрази на административното обслужване на гражданите. Както и досега, жителите на община Вършец ще подават в сградата на полицията в града, заявления за издаване на лични документи, СУМПС и за придобиване, съхранение, носене и употреба на огнестрелни оръжия и боеприпаси и ще получават от там готовите документи.

В Участък – Вършец гражданите могат да подават сигнали, жалби и други заявителски материали за констатирани от тях нарушения или престъпления.

Структурната промяна няма да се отрази на изпълнението на функционалните задължения на полицейските служители, свързани с обезпечаване на обществения ред, териториалното обслужване и полицейското присъствие в района.

При необходимост, гражданите могат се свържат с Участък – Вършец  на  телефони:  09527 22 00,   09527 20 90. Приемът на граждани ще се осъществява от началниците на  РУ Берковица и Участък Вършец ,   всеки вторник /14 ч. – 16 ч./.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!