FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

СЕРИЯ КАТАСТРОФИ В С. СМИРНЕНСКИ

20210929_114429

Две катастрофи с тежкотоварни автомобили станаха в с. Смирненски, община Брусарци за по-малко от денонощие. Във вторник по обяд в центъра на селото се удрят два ТИР-а. пострадал е единият  от шофьорите, който е настанен в болницата в Монтана.

Около 9 часа днес отново ТИР с унгарска регистрация, поднася на  завой и препречва пътното платно. Трафикът бе спрян за повече от три часа докато камионът бе изтеглен и платното почистено.

„Ще става още по зле”, казват хората от Смирненски, които не могат да се движат спокойно заради натовареното движение. И добавят” Имаме късмет , че поне няма жертви”

По 10 минути се налага да чакат понякога , за да пресекат пътя и да стигнат до магазина. Шофьорите не спазват ограничението от 50 км , добре е да на няколко места да бъдат сложени „спящи полицаи”. Но и това не става.   „Така е защото няма кой да протестира, в селото са останали 300 човека”, примирено обобщават по-младите. А по-възрастните вече не смеят да излизат на пътя с колело.

Трафикът през село Смирненски ще намалее едва когато бъде изграден скоростния път Видин – Монтана .

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!