FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Стефан Янев: Логичният изход е оставка на правителството и избори

Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички български граждани, а те очакват решения, за да бъде подобрен животът им. Скандалите показват не особено приятно лице на политическия живот. Това каза за БНР Стефан Янев, който се очаква да бъде избран за лидер на „Български възход“ на учредително събрание в неделя.

„Ако това е борба с корупцията – да я търсиш в собствената си коалиция, нещата са неприятни. Хората не очакваха този тип развитие. Вместо да има разрешаване на кризи, се създават нови“, допълни още Янев.

В предаването „Хоризонт за вас“ той предположи, че управлението на обществените средства и темата Северна Македония са в основата на последните събития.

„Логично е да не тежи тезата, че с цената на всичко трябва да се спасява нещо, което досега не дава ясен резултат. Логичният изход е оставка на правителството и избори. Няма да имаме червени линии. Ако избирателите решат да влезем в бъдещ парламент, ще бъдем отворени към всички партии“, каза Стефан Янев.

Източник: Cross.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!