FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Божков поздрави Борисов със стар есемес за рождения му ден

Със стар есемес от 2018 г. бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков поздрави от Обединените арабски емирства премиера Бойко Борисов, който в събота (13 юни) празнува рождения си ден. Снимката е публикувана в профила му във Фейсбук. В кореспонденцията от преди две години, за която твърди, че е с Борисов, бизнесменът поздравява лаконично: „Честит Рожден Ден!!! Здраве и успехи!“. Борисов отвръща с „мерси“, изписано на латиница.

Към днешния пост Божков уточнява, че

есемесът е „за забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак“.

„За забавление“ е реакция към Борисов, който преди два дни обяви че се забавлява с публикуваното от Божков за тяхна комуникация.

Много по-интересно е обаче какви думи си разменят двамата след пожеланията в следващ разговор няколко дни по-късно.

На 20 юни 2018 г. разговорът започва Божков с репликата „Благодаря!!!“. Борисов отвръща (всички негови думи са изписани на латиница – бел. ред.) с усмивка и „помагай“. Бизнесменът с интереси в хазарта веднага се поставя на разположение: „Само кажи. Къде и за какво?“, а Борисов отвръща отново с усмивка и допълнението: „По принцип“.

В твърденията си досега за рекет от управляващите, Божков през цялото време говори, че от него Борисов е искал да „помага“, а „такса помагане“ било плащане на процент (20%) от печалбата на лотарийния бизнес.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!