FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Взривяваща новина от Дубай! Васил Божков стяга партия

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който се намира в изгнание в Дубай, продължава с изненадите. Днес в неговото запазено време за изяви в социалните мрежи – 8 часа сутринта, той обяви, че е готов да създаде партия.

Това стана ясно от анкетата, която хазартният бос пусна на официалната си страница във фейсбук. Тя съдържа следния въпрос: „Ще ме подкрепите ли за нов пoлитичeски проект?“ Отговорите са два – „Да“ и „Не“. Хората може да участват в анкетата в рамките на 5 дни.

Самият Васил Божков асоциира себе си като Али Баба и преди седмица започна да разказва приказки от Обединените арабски емирства, като публикува и комикси.

За 25 минути гласуваха 5700 души, като 72 % от биха подкрепили партия на Божков. Близо 200 души коментираха публикацията му за по-малко от половин час. „Само ако приемат промени в изборното законодателство бюлетините да са с търкане“, това е един от шеговитите коментари под анкетата на хазартния бос.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!