FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ДВАМА ПОСТРАДАХА СЛЕД ПТП С БИВОЛ

1-1

Бивол предизвика катастрофа  на  околовръстния път на  Монтана в неделя около 18.10 ч. `“Мерцедес 300 Е“,  управляван от 66-годишен мъж с посока на движение от  Видин към  Монтана,  в дясната лента за движение, блъска самостоятелно движещо се по платното за движение  – бивол с ушна марка. Шофьорът  отклонил  автомобила в лявата лента за движение и спрял. Движещ се след него  лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 21-годишен жител на с. Медковец, блъска в дясната лента за движение падналото на асфалта животно, удря се в дясната мантинела и се преобръща по таван.
Пострадал е  водачът на Мерцедеса, който е транспортиран до ЦСМП-  Монтана, където е установено, че има контузия на гръдния кош и главата, фрактура на лицевия череп и комоцио.  Настанен е за наблюдение и лечение в хирургично отделение на МБАЛ Монтана, към момента без опасност за живота. Водачът на  Фолксвагена е с комоцио и разкъсно-контузна рана на гърба, без опасност за живота, също настанен за наблюдение и лечение в хирургично отделение на МБАЛ Монтана. По-младият водач е изпробван на място  с алкотест, като пробата е отрицателна. По-възрастният водач не е изпробван на място поради невъзможност, свързана със здравословното му състояние. По случая е образувано досъдебно производство.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!