FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

КУЧЕ УХАПА ПОЛИЦАЙКА ДОКАТО ГО ВАДЕЛА ОТ РЕКАТА

00-1

Куче е ухапало младши автоконтрольор от РУ – Вършец по време на спасителна акция.Около обяд в сряда по време на обход полицаите забелязали бездомно куче, което се опитвало да се изкачи по бетонната корекция на р. Ботуня. Полицаите опитали да помогнат на кучето, но при изнасянето му на брега то захапало спасителката си. На пострадалата била оказана медицинска помощ, по случая е започвала проверка.

Полицията във Вършец разследва за хулиганство 28-годишен шофьор, който преминал с автомобил през пешеходната зона на курортния град.

Нарушението, предизвикало разследването е от вторник вечер. По данни на полицията, автомобил „Ауди А3”за пореден път навлязъл в забранената за автомобили на ул. „Република” зона около 22,18 ч. По случая е образувано досъдебно производство за проява на хулиганство в условия на повторност.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!