FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

НОВИ 5 СЛУЧАЯ НА КОРОНА ВИРУС, ЕДИН ОТ ТЯХ В МОНТАНА

000

Нови 5 случая на корона вирус са регистрирани в региона през последното денонощие. Четири от тях са жени от Лом- на 49 г., 57 г., 62 г. и 69 г. Всички са приети за лечение в местната болница.

Петият с положителен тест за COVID-19 e младеж от община Монтана. 19-годишното момче било на море и дни след като се прибрал в къщи си направил тест. Той е оставен на домашно лечение.

Общо 10 са пациентите с корона вирус в инфекциозното отделение на болницата в Лом. Един от настанените там вчера е преведен в „Пирогов”. От сряда под карантина е „вътрешното отделение” на ломската болница, заради пациенти с пневмония, за които е потвърдено, че са с корона вирус.  В отделението се прави пълна дезинфекция, взети са PSR-тестове на персонала и пациентите. Нормалният достъп в отделението ще бъде възстановен след като излязат резултатите от тестовете.

Причина за новия бум на заболели от корона вирус в Лом е тържество в един от ромските квартали.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!