FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

От последните минути! Инцидент на главен булевард в Монтана се размина по чудо без жертви /снимки/

Преди минути, в неуспешен опит за дрифт с превишена скорост, шофьор счупи светофарна уредба и се заби в стената на пътя от другата страна, научи редакцията на Montana Live TV.

Леко пострадали са шофьорът и неговият спътник. Според очевидци, шофьорът е управлявал с несъобразена скорост и е криволичил в опит да дрифтира.

Булевард “Климент Охридски” в Монтана е известен като булевард-убиец, на който неведнъж са се случвали тежки инциденти, включително с жертви.

Въпреки молбите и желанието на хората, които живеят близо до булеварда и го пресичат ежедневно, на него все още не са изградени съоръжения за контрол на скоростта, като изкуствени неравности.

През годините отсечките между светофарите се използват ежедневно, особено през нощта, за нелегални гонки и състезания от шофьори, които не се притесняват, че на този булевард често пресичат възрастни и деца.

Вследствие на инцидента движението е затруднено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Източник: bntnews

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!