FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ПОКРАЙ РЕМОНТА НА ПЪТЯ, СТУДЕНО БУЧЕ СЕ СДОБИ С ТРОТОАРИ

DSC_1583 (2)

Почистване,  строителство и ремонти в 11 села на община Монтана отчете кметът Златко Живков. Той се завърна на работа след 20 дневна домашна карантина и лечение на коронавирус. През това време е завършено изграждането  на тротоарите в село Студено буче. Те са дарение от фирмата- изпълнител на основния ремонт на  пътя, който минава през селото.

Прикючили са и ремонти в кметството на село Стубел като е  достъп на хора с увреждания. В село Горно Белотинци е  ремонтирано кметството и  клуба на пенсионера. В село Долна Вереница също са направени ремонти на първия и втория етаж на кметството. В Габровница продължава ремонтът на читалището. Тъй като то е едно от най-големите в общината, някои от строителните дейности ще продължат и през 2021 година. В Сумер са почистени канавките на пътя за Вършец, който минава през селото. Почистен е и гробищния парк. В Трифоново са сменени уличните лампи.  Изкърпен е пътя до с. Долна Рикса. В Крапчене продължава изграждането на новия православен храм „Свети Димитър”.

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!