FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ОТНОВО В МОНТАНА

2020-10-12 09.46.55 (2)

Традиционното търговско изложение за български производители  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО е отново в Монтана, за да зарадва своите почитатели и клиенти в града.  Изложението стартира в понеделник, 2 ноември и ще продължи до 7 ноември /събота/ във фоайето на Драматичния театър и на площите пред него. Там, за шест дни панаирните щандове ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, раници, портфейли и аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти са на много добра цена в зависимост от дизайна и материала, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, панталони, чорапени изделия и бельо. Стилните дами могат да добавят към тоалета си атрактивни аксесоари, шалове, сребърна бижутерия. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени. Практичните домакини ще намерят качествен текстил за дома – покривки, шалтета, спално бельо. За най-малките, а и за по-големите ще има прясно изпечени козуначени коминчета, понички, сладки халви и локуми от Ябланица.

Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти.    Осигурени са всички необходими мерки за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните обекти, за безопасно посещение и пазаруване.

Изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от понеделник до събота в изложбени павилиони пред и във фоайето на Драматичния театър, с работно време от 9.30 до 19:30 часа. Посетете! Изберете българските производители!

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!