FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

ШЕСТ ДНИ КАРАНТИНА ЗА ПАРАЛЕЛКА ОТ ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ

3 (2)

Шест дни учениците от паралелка 10-ти клас в езиковата гимназия в Монтана ще се обучават дистанционно, заради заразен с корона вирус техен съученик. Тъй като момчето 10-ина дни не е ходило на училище, защото не се чувствало добре, карантината за класа ще е по-кратка, казаха от РЗИ.

Седем са жителите на региона с доказан COVID-19 през последното денонощие. Два от тях в Монтана – жена на  81 г. и мъж на 62 г., те са приети в болница. Останалите 5 са под карантина в домовете си:

16-годишният ученик и две жени на 26 г. и 28 г. от Монтана, мъж на 59 от Берковица и мъж на 69 от Лом.
В момента активните случаи на COVID-19 инфекция в областта са 73.  От тях  20 са в болница – по  8 в Монтана и  Лом,  четирима в софийски клиники. 53-ма са под домашна карантина.
Заболелите  в община Монтана  са  42-ма, в Лом  14, в Берковица – 13 и по един в общините Бойчиновци, Брусарци, Вършец и Георги Дамяново

Share Button

Източник: НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!