FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Кошмарна прогноза от НИМХ за вторник, чака ни обрат

PrognozaBG 1 (11)

През нощта ще има разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад. Минималните температури ще са между 13° и 18°.

Утре от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава, а към края на деня над Западна България ще се вплътнява и до вечерта на отделни места там ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините – умерен вятър от югозапад. Максималните температури ще са между 27° и 32°.

Над планините облачността ще се увеличава и вплътнява и до вечерта на места в масивите от Западна България ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 20°, на 2000 m – около 14°.

По Черноморието ще има разкъсана средна и висока облачност. Ще духа умерен и временно силен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 30°.

Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!