FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Монтана загуби от Славия в мач за оцеляване в първа лига

Монтана загуби с 1:2 гостуването си на Славия в много важен мач за оставане в елита на българската Първа лига. След този мач Монтана остава 12-и с 18 точки. С успеха си Славия събра 19 точки и се изкачи на 10-то място, като доближи Левски на 2 точки.

Резултатът в днешния мач бе открит в 32-рата минута, когато Радослав Кирилов направи прецизно центриране към Питър Макрилос, който се освободи от опеката си и вкара с глава отблизо. Радостта на “белите” бе кратка, тъй като само 5 минути по-късно, след неразбирателство в тяхната отбрана, Александър Башлиев се отскубна на фланга и подаде по земя към Николай Минков, който насочи топката в мрежата на Славия и изравни.

Това обаче не бе всичко за първото полувреме. Питър Макрилос се отчете с второ попадение и отново изведе своя тим напред в резултата, след като стреля по отличен начин в наказателното поле на Монтана и бомбеният му шут влезе право в горния десен ъгъл на вратата на гостите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!