FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

От НИМХ с много мрачна прогноза за вторник, чакат ни студ, дъжд и сняг

PrognozaBG 1 (17)

Във вторник ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд. На места в Западна България количествата ще са значителни. Вечерта валежите ще отслабват и спират, а облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток, главно в Лудогорието ще е временно силен. Максималните температури ще са между 12° и 17°, в София – около 12°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Георги Цеков в сайта на НИМХ.

Атмосферното налягане ще се понижава и през деня ще е по-ниско от средното за месеца.

Жълт код за обилни валежи е издаден за западните райони на страната на 23 април.1713779748 clipboard01

Над Черноморието ще е предимно облачно с превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 12° и 15°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 32 мин. и залязва в 20 ч. и 18 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 46 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 9 мин. и изгрява в 20 ч. и 1 мин. Фаза на луната: еди ден преди пълнолуние.

Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!