FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Нов дизайн на квитанциите, издавани от ДП “ Български спортен тотализатор“

Уважаеми участници,

ДП „Български спортен тотализатор“ (БСТ) ви инфомира, че считано от ноември 2023 г., се въвежда нов дизайн на хартията за издаване на квитанции за направен залог в мрежата от тото пунктове и партньорски обекти.

Промените в дизайна касаят лицевата страна на квитанциите и са, както следва:
Нов дизайн на фон, централно по цялата дължина и широчина на хартията – вълнообразни линии и плътни полукръгове в оранжев цвят;
Ново поле с изобразени лога на СПОРТ ТОТО в син и оранжев цвят. Полето е разположенов дясно по цялата дължина на хартията.

На хартията за издаване на квитанции са отпечатани и положени необходимите и изискуеми защити, както на лицевата, така и на задната страна, които да предпазват и гарантират сигурността и оригиналността на издавания удостоверителен знак.

До пълното изчерпване на ролките с досега използвания дизайн на лицевата страна на хартията ще се използват и двата вида, като всеки от тях е оригинално издаден и валиден за издаване на удостоверителния знак – квитанция за направен залог в игрите на БСТ.

БСТ пожелава късмет на всички участници в предпочитаните от тях игри.

Отговорната игра е разумен избор.

С уважение,
ДП БСТ

Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!