FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Прогноза за България за 21.12.2023

През нощта облачността ще е разкъсана. В Южна България ще е почти тихо и до сутринта на отделни места в котловините в Югозападна България и Горнотракийската низина ще е с ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще останат без съществена промяна – предимно между минус 3° и 2°, в София – около 0°.

Утре вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е умерен, в Дунавската равнина – временно силен и с него ще нахлуе сравнително студен въздух. Облачността ще е променлива, без валежи. Дневните температури ще се понижат и ще са между 5° и 10°, в южните райони и малко по-високи, в София – около 5°.

Над планините облачността ще е променлива, почти без валежи. Ще духа силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

По Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е умерен, в северните райони – до силен. Максималните температури ще са 8°-10°.

Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!