FacebookGoogle+

Корнелия Нинова в Монтана!

  • Written by:

Корнелия Нинова в Монтана!Освен, че днес се навършва годишнина от Септемврийското въстание през 1923 година – първото антифашистко въстание в света, което е било най-безпощадно потушено в гр.Монтана !

Днес всички социалисти са на посещение в града !

Двоен повод да положат цветя и венци, но и да се срещнат с членове и симпатизанти !

Днес в Монтана има кръгла маса за дискусия за кадровото състояние на партията!

В Монтана са Калоян Паргов, Кирил Добрев, Димитър Дъбов, Валя Богданова, Калинка Николова, Атанас Константинов,Спас Константинов.

На кръглата маса ще бъдат поставени проблемите в областта както и причините за тях, ще има кадрови промени и ще се търсят решения !

Корнелия Нинова съчетава полезното с приятното както и тази паметна дата за антифашистите събира на едно място членове и симпатизанти, но и редиците на партията трябва да бъдат стегнати чисто по партизански – „партизан за бой се стяга“!

БСП не е само една идея, един дух и партия столетница, а БСП е и структури от хора, които трябва да бъдат поощрявани и мъмрени когато се налага !

БСП са хората и Нинова знае това, и затова е там да се среща с хората!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!